fbpx

DITKNIB.DK VEJEN TIL EN STÆRKERE BÆKKENBUND

DITKNIB.DK er førsteklasses ONLINE kurser, udarbejdet af Fysioterapeuter med speciale indenfor gynækologisk, urologisk og obstetrisk fysioterapi samt fysiopilates og dynamisk stabilitet.

Online kurserne er udarbejdet som tre forskellige kurser, indeholdende forskellige moduler. Se hvordan kurserne er skruet sammen og find det, der passer til netop dig, under “KØB NU”.

 

KURSERNE

“For dig med Inkontinens”, er kurset for dig, der lider du af ufrivillig afgang af enten luft, urin eller afføring. Dette kursus giver dig et suverænt overblik over de forskellige former for inkontinens samt hvordan du, ved små ændringer i dine kost-, væske- og toiletvaner, kan imødekomme og behandle dine gener. Derudover får du et 8 ugers træningsprogram med printervenlig logbog.

 

“Graviditet og efter fødsel” er kurset for dig, der planlægger at blive, eller allerede er, gravid eller til dig, der lige har født. Med dette kursus får du den optimale viden om, hvordan en graviditet og fødsel kan påvirke din bækkenbund samt en forståelse for variationerne af inkontinens og behandling heraf. Du får gode råd og redskaber til, hvordan du, i din hverdag, kan minimere generne fra en svækket bækkenbund samt træne optimalt. Du får et 8 ugers træningsprogram med printervenlig logbog.

 

“Babymassage”. Kurset for dog, der vil FORKÆLE din baby med dine varme, blide, beroligende strøg og din fuldstændige opmærksomhed. Med dette kursus bliver du, mundtligt og visuelt, guidet igennem, hvordan du giver din baby en dejlig helkropsmassage. Kurset indeholder en grundlæggende teoretisk viden om babymassage samt praktisk vejledning. Babymassage er anbefalelsesværdigt, hvis din baby har svært ved at falde i søvn eller har problemer med sin fordøjelse, men også i barnets tidlige år som en hjælp til at afgrænse kroppen og hjælpe motorikken på vej.

Se mere om de forskellige kurser under menuen “KURSER”.

 

SE MODULERNE HER