HVAD ER DITKNIB.DK?

Få et overblik over DIN vej til en stærkere bækkenbund!

SÅ LET FUNGERER KURSENE

DITKNIB.DK – DIN VEJ TIL EN STÆRKERE BÆKKENBUND

DITKNIB.DK er førsteklasses ONLINE kurser, udarbejdet af Fysioterapeuter med speciale indenfor gynækologisk, urologisk og obstetrisk fysioterapi samt fysiopilates og dynamisk stabilitet.

Online kurserne er udarbejdet som fire forskellige kurser, indeholdende forskellige moduler. Se hvordan kurserne er skruet sammen og find det, der passer til netop dig, under “PRISER”.

Når først du har fundet det kursus, som passer til dig og dine ønsker, er der kun tilbage at bestille og betale, førend du kan fordybe dig i bækkenbundens univers og DIT KNIB!

 

KURSERNE

“For dig med inkontinens”, er kurset for dig, der lider du af Inkontinens for enten luft, urin eller afføring. Dette kursus giver dig et suverænt overblik over de forskellige former for inkontinens samt hvordan du, ved små ændringer i dine kost-, væske- og toiletvaner, kan imødekomme og behandle dine gener.

 

“Graviditet og efter fødsel” er kurset for dig, der planlægger at blive, eller allerede er, gravid eller til dig, der lige har født. Med dette kursus får du den optimale viden om, hvordan en graviditet og fødsel kan påvirke din bækkenbund samt en forståelse for variationerne af inkontinens og behandling heraf. Du får gode råd og redskaber til, hvordan du, i din hverdag, kan minimere generne fra en svækket bækkenbund samt træne optimalt.

 

“Babymassage” er lig med komplet nærvær, udsøgt opmærksomhed og ren kærlighed imellem dig og din baby. Kurset er derfor til dig, der gerne vil forkæle din baby med beroligende massage, der styrker kropsfornemmelsen og stimulerer både stofskifte, kredsløb og fordøjelse samt din motoriske udvikling hos din baby. Babymassage er derfor anbefalelsesværdigt hvis dit barn har svært ved at sove, har ondt i maven eller fordøjelsesproblemer eller blot som forkælelse.

Se mere om de forskellige kurser under menuen “KURSER”.

Gå DIREKTE til køb – KLIK HER!