FysioDanmark


Kære Partnere.

Efter aftale med Kristoffer kommer her muligheden for et nyt tiltag i FD-regi.

Jeg har sammen med to af fysioterapeuterne i FD Ølstykke udviklet et onlinekursus om bækkenbunden til inkontinente og til gravide. Konceptet hedder ditknib.dk.

Vi har haft forrygende start hos sundhedsplejerskerne og jordemødrene, men glæder os nu endnu mere til at præsentere det for FysioDanmark.

Der er adgang til kurset nederst på siden, så I selv eller jeres fysioterapeuter kan afprøve konceptet. Tag fat i mig til partnermødet, hvis I har nogle spørgsmål.

Det er jo nok en anderledes vare for mange af jer, men jeg håber, at I vil prøve denne teknologi, som er uden de store udgifter eller forpligtelser og som helt sikkert bliver en del af fremtiden. I en travl hverdag mener vi, at vi kan bringe noget ekstra faglighed og en god forretning ind som supplement til vores sundhedsfaglige ydelser og fysiske produkter på klinikken.

Onlinekurset er IKKE tænkt som en erstatning for det personlige møde med gynobs-fyssen, men et professionelt supplement, hvor den inkontinente eller gravide kan få leveret en vidensdel meget pædagogisk og få et 12 ugers systematisk hjemmeprogram, som bliver leveret med livevideoer. En logbog til at styre træningen bliver leveret som tillæg til kurset.

For de klinikker som ikke har en gynobs-fys, er det et oplagt startredskab til den gravide og inkontinente.

Vi synes selvfølgelig, at det er et rigtig godt produkt til et tabubelagt område og noget som man med lethed kan tage penge for. Med et enkelt tryk kan patienten sidde anonymt og i ro og fred blive klogere på sin problematik.

Konceptet er udviklet, så der bliver minimalt arbejde for fysioterapeuten og den klinik der indgår et samarbejde.

Rent praktisk står vi for alt det tekniske og betalingen. Vi overfører det fulde beløb på de kurser i får solgt en gang om måneden.

I kan sælge det via vores hjemmeside, men det kan også sælges via jeres egen hjemmeside, så det ser ud som om, det er jeres eget onlinekursus (lille tillægspris).

Udover fordelen af selve kurset, vil du også få en annonce i selve onlinekurset, så folk kan se, hvad I kan tilbyde på klinikken.

SÅDAN KAN DU SOM FYSIODANMARK-KLINIK FÅ GLÆDE AF VORES ONLINEKURSUS I FREMTIDEN

Klinikken betaler en unik FysioDanmark pris til 199 kr. om måneden. Abonnementet giver adgang til ubegrænsede licenser, som du kan bruge til de gravide.

Du kan bruge det på mange måder i din forretning og her er 2 eksempler:

  1. I kan vælge at give det gratis som en ekstra service via jeres hjemmeside, hvis man bestiller en konsultation eller tilmelder jeres hold. Tror mange gravide og inkontinente vil synes, at det er interessant og at det kan give dig ekstra patienter og mere salg.
  2. I kan også vælge at sælge det, hvor I får den fulde fortjeneste af salget. Den vejledende pris på ditknib.dk er 399 kr., men I kan sætte prisen, som I vil eller give den rabat i ønsker. Det kunne f.eks. være, at I gav alle gravide et gavekort på vej ud af døren med 50 % rabat på kurset, så ville fortjenesten være 199 kr. pr. kursus til jer. I skal sælge 2 kurser pr. måned, for at der er overskud.

ADGANG:

I kan prøver kurset gratis på følgende link: https://www.ditknib.dk/fysiodanmark/