Prioriterer du din træning?

Prioriterer du din træning?

DIT KNIB – DIT VALG

 

Vi kender alle til hverdagens travle ansigt og tankerne om de ting vi kunne, burde og skulle have brugt tid og energi på, i stedet for de ting, vi rent faktisk ender med at prioritere.

Bækkenbundstræning og træning i det hele taget, er ofte det, der nedprioriteres til fordel for hverdagens praktiske gøremål og måske en halv times afslapning på sofaen – HELT ALENE – inden familien kommer hjem eller børnene skal hentes. Bevares, den halve time er helt sikkert givet godt ud, i øjeblikket, men hvordan så med den der træning?

Med et ONLINE træningsprogram, kan du træne NÅR som helst, HVOR som helst og i næsten HVAD som helst.

Et ONLINE træningsprogram holder aldrig lukket og vigtigst af ALT, du behøver ikke pakke en taske og begive dig ud i vinterens kulde, for at forkæle din samvittighed. Du kan træne derhjemme, i ro og mag, når tiden er til det og når lysten melder sig.

Vi eliminerer undskyldningerne med glemt træningstøj og manglende tid og optagede fitnessmaskiner og øger chancerne for, at du får lavet din træning, progredieret øvelserne på den rigtige måde og oplevelsen af, at træning også kan være en naturlig del, af en travl hverdag.

Træningsøvelserne er relevante for dig, der oplever smerter omkring lænd og bækken eller i bækkenbunden, udtalt træthed over lænden efter kort tid i stående og gående stilling, ufrivillig vandladning eller blot har behov for et rigtig godt og simpelt træningsprogram, som du kan begynde på I DAG!

Kom i gang med det samme – første skridt er, at se nærmere på vores ONLINE kurser, der ALLE indeholder et systematisk træningsprogram med mundtlig og visuel guideing af fysioterapeuter.

Brug koden: 99ditknib og få “inkontinens” eller “graviditet og efter fødsel” til KUN 99kr – god træning!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

5 × 1 =